fredag 11. juli 2008


blir en tidlig kveld på meg i dag. Har vært så uttrolig sliten i de siste dagene. Jeg må prøve å lade opp batteriene før jeg skal jobbe i en uke i strekk. Jeg skal være ferieledsager for en bruker som bor i ett bofelleskap her jeg bor. Kommer nok til å bli en lærerik men slitsom tur. Det er en veldig korslig bruker vi skal ha med og vi skal jo prøve å finne på mest mulig den uken slik at det blir en fin ferie for henne. Håper vi får masse fint vær.


Jeg venter også spent på jobbsøknaden min, jeg fikk brev i posten om de skulle ta en avgjørelse på neste møtet i Juli, så håper det ikke blir så lenge til. Og så har jeg tenkt til bli støttekontakt, har egentlig tenkt på dette lenge, men hadde lyst til å vente til jeg ble ferdig med skolen og alle eksamene. Skal snart sende inn en søknad, jeg vet at de trenger flere folk som kan være dette;o)
god helg alle sammen;o)

DA BLIR DET SEX OG SINGEL LIV PARTY


ÅÅ, SOM JEG GLEDER MEG TIL I MORGEN. DET ER SÅ UTROLIG LENGE SIDEN JEG HAR VÆRT UTE PÅ BYEN HER I ASKIM OG VÆRT SAMMEN MED VENNENE MINE. BLIR SÅ DEILIG Å SE ALLE SAMMEN IGJEN;O)


MEN ANER IKKE HVA JEG SKAL HA PÅ MEG, FÅR VEL PRØVE OG FINNE EN SVART KJOLE OG HØYHÆLA SKO. DET ER MENIGEN AT VI SKAL KLE OSS UT SOM EN AV DE I SEX OG SINGELLIV.


BLIR DEILIG Å VÆRE LITT SOSIAL IGJEN