onsdag 2. juli 2008

da var jeg klar for å legge meg, ble seint i dag også;O(
men sånn går det, når det er 100 ting å gjøre av husarbeid. Nå har jeg satt på en maskin, hengt opp tøy og brettet tøy. Og enda mere blir det i morgen. Andreas har fått familien sin nedover fra nord, så da får vi nok besøk en av de nærmeste dagene og da er det jo greit at det ser i orden ut her hjemme:)

Pakke i posten;O)

så kom det pakke i posten i dag også da;o)
2kjempe fine tunikaer fra Krista Lynggaard, kommer med bilder senere. Akkuratt nå ligger de i maskinen.

så nå venter jeg bare på pakka fra luca shop, satt inn penger i dag

DRØMME DRØMME


og noe som er helt sikkert er at jeg skal ha bilsete med base. Det var så utrolig tungvindt å ta inn og ut sete i bilen for korte turer.

har fått prøvekjøre bugaboo camaleon av ei jeg kjenner. Og det er ikke noe tvil, det blir denne vogna til nestemann. Den var helt rå og super god å trille;o)
og leander vuggen som jeg synes er så praktisk, den vil jeg ha stua:o)

JEG VIL HA EN LITEN HUND






er ikke den hunden nydelig????
isabel var også veldig betatt;o=)
>>mamma, kan vi kjøpe en sånn??Jeg vil ha en liten hund>> hehe ho er søt

ja så er enda en dag snart over


iallefall for Bella, ho er så trøtt og grinete at jeg mest har lyst å legge ho nå. Men jeg får prøve å holde ut litt til, ellers blir det vel ett helvete i natt:(


Vi har vært på østfoldbadet og der tappes man virkelig for energi etter ett par timer med bading. Jeg blir alltid helt daff etter jeg har vært der, samme med Bella så derfor er hun veldig grinete og sliten nå. Nå som jeg har godt hjemme med henne i noen uker så lurer jeg nesten på om hun har godt av en liten dupp på formiddagen. Ho blir så vanskelig å ha med å gjøre på slutten av dagen a vi omtrent ikke kan finne på noen ting. Kanskje jeg skal prøve en liten lur på henne i morgen, kanskje humøret blir bedre da;o)