søndag 6. juli 2008

i kveld har jeg tittet på masse nytt inventar. Jeg får så lyst til flytte når jeg ser så mye fint. Her vi bor nå er det alt for lite til å kjøpe noe nye møbler. Bare jeg får meg en fast jobb, så kan vi begynne å titte på hus. Men har ikke funnet noen i Askim og det er her jeg har lyst til å bo. Har jo hele nettverket mitt her med venner og familie, så vi blir nok boende her;o)

God natt alle sammen

god kveld


i dag har det vært skikkelig dritt dag, ingenting å finne på fordi været er ikke akkuratt noe å skryte av. Det er øst ned i hele dag. Bestillt pizza har vi gjort også, ingen av oss har orket å styre med middag i dag. Og enda mer dritt blir det også fordi jeg har 3 store hauer med klær som jeg skal brette+++ masse annet som trengs å gjøre her:((( ble mye syting og klaging, men jeg blir så dårlig humør av dette været. Jeg har jo sommerferie.....
JA ENDELIG FIKK JEG LAGT UT NOEN BILDER FRA FORSKJELLIGE TURER VI HAR VÆRT PÅ I FERIEN. HAR IKKE FÅTT SOMLET MG TIL Å GJØRE DET FØR NÅ;o)

båttur med mormor og bestefar



















vi har vært med mamman og pappan min på båttur i koster. Det var kjempe fint vær og vi koste oss masse. Vi hadde også besøk av Leon og Kristina som lå ved siden av oss. Vi har vært på jolletur for å finne en strand som vi kunne bade på

LEKELAND:)












NÅ I FERIEN TOK VI TUREN TIL LEKELAND. TIL ISABELS STORE SKUFFELSE VAR DET STENGT PÅ KRÅKESLOTTET I MOSS, SÅ DA TOK VI TUREN TIL SARPSBORG. BLE EN LITEN OMVEI, MEN HVA GJØR VI IKKE FOR DE SMÅ BARNA VÅRES?? SÅ KLART KLARTE HO DETTE, OG FIKK DET STORE HULLET PÅ KNE, MEN DET GIKK FORT OVER;O)

BILDER FRA HELLAS












DEILIG MED 1 UKE I KOS. VI HADDE BARE SOL OG VARME, NÆRMERE 40 GRADER. NESTEN LITT FOR VARMT;O)